Ahmet Kerem Gövebakan

  • Görüntülendi 204

Hakkımda

Sürekli gelişime açık, her daim çözüm odaklı ve iş geliştirici yanı ile bilinen, ekip çalışmasına yatkın biriyim.

Dokuz Eylül üniversitesi bilgisayar donanım terkim, iş hayatımın tamamına yakını depolama ve lojistik alanında oldu diyebilirim.

Yaptığım işlerde her zaman geliştirici ve çözüme dayalı biri olarak bilinirim.

Eğitim

Deneyim

  • 2023 - 2023
    Konfor Mobilya

    Lojistik Yöneticisi

    Kurum içerisinde lojistik yöneticisi olarak göreve başladım. Perakende müşterileri, mağaza/bayi ve bölge depolara yapılan ürün gönderimlerinin lojistik yönetimi ile ilgili görev aldım. Çalışan araçların rut planlarının sevkiyat planına göre hazırlanması ve çıkarılması, raporlanarak sunulması işleri, araçların bakım/onarım işleri, personel yönetimi vb çalışmaların yapılmasını sağlamak gibi yönetimsel görevler. Görev aldığım süre içerisinde yönetimim altında 24 kişilik as kadro değişken şekilde ilaveten devamlı olarak taşeron kadro da yönetimim altında çalışma sergilemiştir..

  • 2015 - 2023
    Yatsan İnci Mobilya

    Depo ve Lojistik Yöneticisi

    Kurumun iş makinesi (forklift vb. araçlar), iç lojistik (kamyon vb araçlar) araçlarının yönetimi, ham madde, yarı mamul ve mamul ürünlerinin depolanması raporlanması sistem yönetimi, sevkiyatıyla ilgili, fason ürünlerin takibi ve atık geri dönüşüm ile ilgili yönetici olarak görev aldım. Kurumun dönemsel sayım organizasyonlarında sorumlu yönetici olarak görev aldım. Çalıştığım süre içerisinde yaptığım çalışmalarla mali kazanımlar (örn. mevcut depo kapasitesinde ekstra alan almadan kapasite artırımı) sağladığım gibi, eski nesil depolama sistemlerini şirketin çalışma düzenine uygun bir şekilde yenilikçi raf sitemleri ile değişmesini ve daha ergonomik bir yapıda sisteme dayalı depolama yapılması çalışmalarını sağladım. Görev aldığım süre içerisinde yönetimim altında 70 kişilik as kadro değişken şekilde ilaveten devamlı olarak taşeron kadro da yönetimim altında çalışma sergilemiştir.

  • 1999 - 2014
    Özaltan Gıda İç ve Dış Ticaret

    Depo ve Lojistik Yöneticisi

    Şirket catering gıda alanında satış yapan bir firmadır. Direkt olarak üretici kurumlardan alınan un yağ şeker kuru bakliyat ve yan ürünlerden oluşan ürün portföyünün satışını gerçekleştirmektedir. Firmada çalıştığım süre içerisinde yaptığım görev ürün depolama ve lojistiği ile ön muhasebe yönetimidir. Depolama ve lojistik alanında ürünlerin depolanması sevkiyat süreçlerinin hazırlanması ve raporlanması (sayım vb.) gibi görevler ile ürün ve personel güvenliği için iyileştirici projelerin hayata geçirilmesi adına çalışmalar yapılması. Görev aldığım süre içerisinde yönetimim altında 18 kişilik kadro yönetimim altında çalışma sergilemiştir.

Yetkinlikler

Yorumunuzu bırakın

  • Genel Değerlendirme 0